Гласуване в Комисията по транспорт на 04.06.2018

Споделете в :
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

В Европейския парламент в Брюксел комисията по транспорт и туризъм (ТРАН) гласува за подобряване на условията на труд в автомобилния транспорт и конкуренцията между превозвачите. Проектоправилата ще помогнат за засилване на принудителното изпълнение, за да се противодейства на незаконните практики, като използването на пощенски фирми или нарушаването на границите за функциониране на националните пазари след трансгранично транспортиране (т.нар. “Каботаж”). Те също така ще изяснят правилата относно прилагането на националните закони за минималната работна заплата, както и да осигурят подходящи условия за почивка на водачите.

Съдържание на видеото:

00:00:00 Заглавие
00:00:05 Външни снимки на ЕП, Брюксел
00:00:10 Карима ДЕЛИ (Verts / ALE, FR) Председателят на комисията по транспорт и туризъм отваря гласуването по доклада VAN DE CAMP (5 изстрела)
00:00:50 Гласуване на членовете
00:00:54 Подписване на резултатите от гласуването на доклада VAN DE CAMP като цяло 33 гласа “за”, 14 гласа “против”, 1 “въздържал се” (2 изстрела)
00:01:06 Подписване на резултатите от гласуването VAN DE CAMP относно откриването на мандата за преговори, 36 гласа “за”, 11 гласа “против”, 1 “въздържал се” (4 изстрела)

инфо

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.