СБПШ участва в Обществено обсъждане на тема “Нови правила за движение по пътищата – предизвикателства и решения”

Споделете в :
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

На 05.06.2018 СБПШ участва в Обществено обсъждане на тема “Нови правила за движение по пътищата – предизвикателства и решения” в Югозападен университет “Неофит Рилски” , Правно исторически факултет , Технически факултет в гр.Благоевград

Членове на Сдружение на българските професионални шофьори присъстваха на форума и представиха Становище изготвено от СБПШ , относно новите предложения за промени в ЗДвП.

На форума , в който участваха зам.министъра на МВР г-н Красимир Ципов , зам.министъра на транспорта г-н Ангел Попов , зам.декан доц. д-р Николай Марин , декан доц. д-р Снежина Андонова и други представители на университета и държавната администрация , бяха представени статистики за жертвите по пътищата , както и нови предизвикателства и предложения за решения.

 

Становището на СБПШ беше представено от членовете Стойчо Стойчев и Альоша Илчев

В края на форума , членовете на СБПШ и представеното становище , бяха благоприятно приети от зам.министъра на транспорта г-н Ангел Попов.

Диалога от първо лице на професионалните шофьори от СБПШ с държавната администрация , ще продължи и за в бъдеще , до постигане на най-конструктивни решения за пътната безопасност  при нормалния процес на работа.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.